Pro správné používání webových stránek využívám cookies. Používáním webových stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení.

KONTAKTY

Michal Holeš - CompNett
Jeronýmova 124
Pchery - Humny
tel: +420 773 100 881
compnett(a)email.cz

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 281 Kč (11 EUR)
není skladem
Naše cena 308 Kč (12 EUR)
skladem
Naše cena 1 540 Kč (61 EUR)
není skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 1 540 Kč (61 EUR)
není skladem

ANKETA

Jak jste se o mě dozvěděli ?

od známých 55% z reklamy na autě 17% z reklamy v tisku 10% na internetu 17%

 

Recenze zákazníků:

 

 

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

 

Stránka na Facebooku:

 

Nově platba kartou:

 

Spolupráce:

 

Ocenění:


Recenze Heureka.cz

Přidáno: 01.11.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost a spolehlivost

 

Přidáno: 14.07.2016

šajtar

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

- servisní středisko je vhodně umístěné mimo centra města, v místě kde nejsou podobné servisy a to jistě bude vyhovovat zákazníkům

Pro:

- výborné jednání s vedoucím obchodu
- obchod je v blízkosti bydliště
- krátká servisní doba
- výborné je, že je možno dohodnout si návštěvní dobu v servisu

Proti:

- toto není slabina, ale- zatím je servisní prodejna na novém místě a nedostala se do podvědomí zákazníků

 

Přidáno: 30.05.2016

Jakub

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

V dnešní době stále méně výjimečný lidský, ale profesionální přístup.

Pro:

Osobní přístup a aktivní řešení problému. Nic není problém.

Proti:

O žádných nevím.

 

Přidáno: 11.05.2016

Stanislav

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rozhodně doporučuji, vstřícné jednání, ochota, rychlost.

Pro:

Rychlost, spolehlivost, naprostá spokojenost.Doporučuji

Proti:

O ničem nevím

 

Přidáno: 31.03.2016

Novák

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

určitě doporučuji

Pro:

rychlost , ochota , kvalita

 

Přidáno: 12.03.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vřele doporučuji

Pro:

Rychlost,spolehlivost,ochota řešit problém,dobrá cena.

Proti:

Nevím o nich

 

Přidáno: 26.02.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Ochotně poradí i po telefonu

 

 

Přidáno: 21.12.2015

Martin

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Pokud si zboží objednáte a zvolíte si osobní předání, v podstatě přijdete do příjemného prostředí mile naladěných lidí, tak ještě navíc je takový bonus, že si můžete vybrat i druh občerstvení: buď kávu, čaj, anebo i hrnek vody na další svou cestu domů, vřele doporučuji

Pro:

rychlost v jakém je zboží i zákazníka od doby objedníní

Vyjádření našeho obchodu

Hezký den Martine, jsem rád, že Vám káva chutnala a hlavně, že jste spokojen.
 

Přidáno: 14.12.2015

Jiří Dušek

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Jedna z nejlepších zkušeností s e-shopem. Hodnotím velice pozitivně a doporučuji

Pro:

Spolehlivost, rychlost, vstřícnost

Proti:

žádné

Vyjádření našeho obchodu

Hezký den Pane Dušek, děkuji za doporučení.
 

Přidáno: 05.10.2015

růzena

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

nakupuje u vás známý , tak asi jste dobří , jinak při jeho náročnosti na služby by si vybral jiného partnera na spolupráci

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, své služby poskytuji na takové úrovni, aby byla spokojenost na obou stranách a dle mě je to v tomto podnikání základ. Jsem rád, že jste spokojeni a děkuji za zachování přízně.
 

OTlkN2E2Y2