Pro správné používání webových stránek se využívají cookies. Používáním webových stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení.

KONTAKTY

Michal Holeš - CompNett
Jeronýmova 124
Pchery - Humny
tel: +420 773 100 881
compnett(a)email.cz

ZBOŽÍ V AKCI

ANKETA

Jak jste se o mě dozvěděli ?

od známých 44% z reklamy na autě 16% z reklamy v tisku 13% na internetu 26%

 

Recenze zákazníků:

 

 

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

 

Stránka na Facebooku:

 

Nově platba kartou:

 

Spolupráce:

 

Ocenění:


Recenze Heureka.cz

Přidáno: 14.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

oprava vyřešena na počkání,Spokojenost, cena přijatelná

 

 

Přidáno: 08.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Po všech stránkách skvělý servis a pro mě velice příjemné překvapení se kterým se člověk dnes už nesetkava každý den. Nefunkcni notebook mi byl opraven na počkání a to ještě v neděli dopoledne

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den pane Šimůnek, děkuji za vaší recenzi. Jsem rád, že se vše podařilo tak rychle a jste spokojen. Michal Holeš
 

Přidáno: 24.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Byl jsem velmi spokojen a určitě se budu vracet. Vřele doporučuji.

Pro:

Chlap co vám poradí a současně zakoupenou věc i namontuje, když to neumím sám.

Proti:

Měl jsem ho znát už dávno. Je trošku zastrčený.

 

Přidáno: 01.11.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost a spolehlivost

 

Přidáno: 14.07.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

- servisní středisko je vhodně umístěné mimo centra města, v místě kde nejsou podobné servisy a to jistě bude vyhovovat zákazníkům

Pro:

- výborné jednání s vedoucím obchodu
- obchod je v blízkosti bydliště
- krátká servisní doba
- výborné je, že je možno dohodnout si návštěvní dobu v servisu

Proti:

- toto není slabina, ale- zatím je servisní prodejna na novém místě a nedostala se do podvědomí zákazníků

 

Přidáno: 30.05.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

V dnešní době stále méně výjimečný lidský, ale profesionální přístup.

Pro:

Osobní přístup a aktivní řešení problému. Nic není problém.

Proti:

O žádných nevím.

 

Přidáno: 11.05.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rozhodně doporučuji, vstřícné jednání, ochota, rychlost.

Pro:

Rychlost, spolehlivost, naprostá spokojenost.Doporučuji

Proti:

O ničem nevím

 

Přidáno: 31.03.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

určitě doporučuji

Pro:

rychlost , ochota , kvalita

 

Přidáno: 12.03.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vřele doporučuji

Pro:

Rychlost,spolehlivost,ochota řešit problém,dobrá cena.

Proti:

Nevím o nich

 

Přidáno: 26.02.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Ochotně poradí i po telefonu

 

 

ODJhZ